Over Runtours

Wat Runtours voor u kan doen

Vanwege de vraag naar hardloopreizen en omdat één van de eigenaren van ons bedrijf zelf aan hardlopen doet en jaarlijks marathons loopt in binnen- en buitenland zijn wij Runtours gestart.

Runtours biedt de mogelijkheid hardlopen te combineren met het bezichtigen van een bestemming in het buitenland.

Onze hardlooppakketten, die wij samenstellen met gerenommeerde reisorganisaties, bieden naast de marathonafstanden ook andere loopafstanden. Bekijk per bestemming welke afstand nog meer gelopen kan worden.

Naast de vaste pakketten kan iedere hardloopreis ook op maat worden aangeboden. Gebruik hiervoor het contactformulier.

VakantieXperts van der Werf

Runtours is een onderdeel van VakantieXperts van der Werf

VakantieXperts van der Werf is al jaren een begrip in Delft en omgeving. De vaste medewerkers, allen al jaren in dienst staan voor u klaar en bieden u een hoog serviceniveau en veel bestemmingskennis. Met zijn allen hebben wij al heel wat van de wereld mogen zien. Door middel van jaarlijkse studiereizen blijven wij ook up to date over de laatste bestemmingen.

Graag verwelkomen wij u ook als klant en profiteert u net als onze vele vaste klanten van service, bestemmingskennis en kwaliteit.

Voor meer informatie kijkt u op reisburovanderwerf.nl.

ANVR

ANVR-Consumentenvoorwaarden

Met uw reis neemt u geen risico`s. U wilt een betrouwbare partner. Runtours als onderdeel van VakantieXperts van der Werf is zo'n partner en onderstreept dit door haar lidmaatschap van het ANVR: Het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar anvr.nl.

SGR

Stichting Garantiefonds Reisgelden

SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dit is opgericht als extra verzekering voor de consument in geval van faillissementen van de reisorganisatie en/of het reisburo. Het is dus erg belangrijk dat u bij het boeken van uw vakantie kijkt of de betreffende touroperator en /of reisburo aangesloten is bij het SGR. Dit ziet u aan het SGR-logo dat een aangesloten instantie mag gebruiken. Runtours is een merknaam van VakantieXperts van der Werf welke erkend lid is van het SGR. U weet dat uw reservering bij ons in goede handen is.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar sgr.nl.